Certificates

ПОНУДА НА СИТЕ ВИДОВИ АВИО УСЛУГИ И ЛОГИСТИКА ВО ЦЕНТАРЛНА И ЗАПАДНА ЕВРОПА

ПОНУДИ ЗА АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ
 • Промоции на сите авиокомпании
 • Поврзаност со сите авиокомпании
 • Администрација за резервации
 • Консултантски услуги
МАГАЦИСНКИ УСЛУГИ
 • Комплетна услуга за влез и излез на стока и пошта во магацин
 • Припрема на документи
 • Трансфер и транзит карго
 • Безбедност
 • Специални услуги
 • Поштенски услуги
УСЛУГИ ЗА ПОДДРШКА
 • Испраќање на комеријални и оперативни пораки
 • Надзор на земско опслужување
 • Царински формалности
ПРАТЕЊЕ И ЛОЦИРАЊЕ НА ПРАТКАТА
 • Лоцирање на пратки
 • Локално превземање и достава
 • Експресна достава
 • Итни поддршки
 • Обично Карго
 • Опасни Материи
 • Расиплива Стока
 • Лекови
 • Пошта
 • Специално Карго

Our Partners

aegean
air serbia
airfrance cargo logo
Alitalia-logo
avianca cargo
CargoLogic Germany logo
cargolux
czech airlines cargo
Etihad Logo
fly dubai
korean air cargo
lot cargo
lufthansa cargo
mng airlines
pegasus
qatar cargo
saudia cargo logo
swiss cargo
time matters
Turkish Cargo